logo
Om Oss
Program och Priser
Tidsscheme och Metodik
Boende
Andra tjänster
English home Läge KontaktValinga Frágor Index

Der bästa sättet att lära sig Spanska i Costa Rica är med Logos

Detta finner du Centro Logos?
Boende
Foto Galleri

 

Om Du skulle vilja bo hos en Costa Ricansk familj så har vi mycket trevliga familjer som med glädje öppnar sina hem för dig. Familjeboendet är i nära anslutning till Institutet, endast 10-20 minuter restid.

Du kommer att ha tillgång till privat toalett med dusch i Ditt rum.

 

Det ingår två måltider och tvätt av Dina kläder där du kommer att bo under din tid här. Genom att bo hos en Costa Ricansk familj så har du en bra möjlighet att både lära dig mer av språket och vardagslivet i Costa Rica.

Om du föredrar att bo på hotell, vandrarhem eller ha tillgång till egen lägenhet så vill vi med glädje hjälpa dig med både att finna en trevlig plats och information.

Att bo hos en värdfamilj har bevisats vara det bästa sättet att fullt utvecklas i en Spansktalande miljö och ger Dig fördelen att exploatera en djupgående förståelse av sann Costa Ricansk livsstil, det vi kallar; Pura Vida!

Kostnaden för att bo hos en värdfamilj är $20 per natt och inkluderar tvätt av Dina kläder, frukost, och lunch eller middag (valfritt) så väl som ett privat badrum, allt detta för endast $137 per vecka.

Om Du är yrkesman, och behöver extra utrymme eller personlig frihet så må Du fundera på att stanna i ett av San José's bekväma hotell eller vandrarhem. När Du då registrerar för din kurs lämna då kryssrutan; homestay; ofylld och sänd oss ett e-mail om Dina önskemål efter att Du har bokat Din kurs. Vi kommer att ge Dig information om platser närmare skolan som vi rekommenderar.

Please fill out our Housing Form online or printable version (PDF).

Hämtning vid flygplatsen:

Om så du önskar, så givetvis hämtar vi upp dig vid flygplatsen och för dig till ditt boende, allt efter dina önskemål. Ge oss endast information om ditt flyg och vi kommer att hjälpa Dig med allt och vänta på Dig vid flygplatsen.

Kära studenter,

Du bara måste få veta om de fantastiska inneboenden som Logos erbjuder! Jag bodde hos en familj i mer än fem veckor och upplevde den bästa tid med dem! Deras hus var beläget endast omkring 15 minuter utanför San José's centrum, dom hade en liten trädgård, ett stort vardagsrum med Kabel-TV, maten var utsökt och jag hade mitt eget mycket rena rum och badrum. Alla behandlade mig som en i familjen, gick ut med mig om kvällarna, bistod mig närhelst jag behövde hjälp och t.o.m. firade min födelsedag!

Att vara inneboende hos en värdfamilj är verkligen en enastående upplevelse, det hjälper Dig att förbättra Din Spanska och ger Dig ett stort tillfälle att få nya vänner. Och glöm inte: om Du väljer att stanna hos någon av Logos värdfamiljer så spar Du mycket pengar! Det fantastiska är att fast jag aldrig har stannat på en bättre plats så var det mycket billigare än något hotell; och billigare än värdfamiljerna som andra skolor erbjuder! !

Jag önskar Dig lycka till; och trevliga studier!

Christoph
A-1140 Vienna, Österrike

För vidare information, så kan Du känna dig fri att skriva till oss direkt och vi kommer att svara snarast möjligast. Var snäll och fyll i vårat formulär .

Tack så mycket för Ditt intresse i Logos!


Andra tjänster (Utan Extra Kostnad)

Kafferast

Vårat mål är att du skall känna dig som hemma!! Det är därför vi erbjuder Dig att ha kafferast med oss varje dag!

Du kommer att ha möjligheten att njuta av utsökt tilltugg varje dag; det inkluderar kaffe eller te, isté och fikabröd .

Du behöver inte betala extra för detta. Du kommer att koppla av och ha en god möjlighet att samtala med studenter från andra grupper och skolans personal. Det är en stund för samtal och vänskap .

Till alla i Logos, tack så mycket för de underbara veckorna jag tillbringade hos er. Det var mycket roligt. I framtiden kommer jag att minnas dessa dagar med glädje, speciellt kafferasterna. Också kommer jag att minnas den sista dagen och allt roligt vi alla hade då. Alla är så vänliga och smarta och jag kommer aldrig att glömma min minnen från Logos. Tack så mycket.

Nathanael från Minneapolis,USA

Läs mer kommentarer...

Sightseeing i Costa rica är enkelt med Logos!

Vi kommer att hjälpa dig med all den information du behöver för att resa i landet och andra Centralamerikanska länder. I början av kursen så kommer du att få en folder med information,broschyrer och kartor över Costa Rica och dess städer. Om du behöver göra en reservation eller finna information om sightseeing med mera, så kommer vi att med glädje att hjälpa dig med allt. Genom oss så får du de bästa priserna. Broschyrer och annan information är gratis.

Under dessa 8 veckor lärde jag mig mera än jag trott. Att resa till Costa Rica och vara i Logos har varit en stor upplevelse.

Markus från Island

Läs mer kommentarer...

Volontärarbete

Om du vill arbeta som volontär så kan vi hjälpa Dig att finna en bra plats med hänsyn till Dina intressen och gåvor. Som tex: dagis, skolor, barnhem, nationalparker,kyrkor och organisationer som Frälsningsarmén, Christ For The City, Habitat For Humanity är några av många organisationer där Du kan finna volontärarbete. Du kan arbeta som volontär under tiden du studerar (halvtid) eller i slutet av kursen.

Centro de Idiomas LOGOS
P.O.Box 3688-1000 San José, Costa Rica. Tel./Fax: (506) 2258-7021
http://www.spanishlogos.com - kleandro@spanishlogos.com
Copyright 2006 © Centro Logos Webmaster