Registrera Dig nu! För att vara säker på en plats!
Photo Gallery

Vi tror inte på stora opersonliga skolor med hundratals studenter, där den högsta vinsten är det enda som räknas och människor lätt glömmer Ditt namn. För att giva Dig den personliga uppmärksamhet som Du behöver så har vi i Logos en gräns av 20 studenter per vecka. Ja, det är helt riktigt vi tar endast 20 (!) studenter för varje vecka. Därför kvalitet är det som räknas och för att kunna ge just Dig personlig uppmärksamhet!

Även fast vi erbjuder detta fantastiska program till våra studenter så har vi hållt låga avgifter. Ta en titt på våra kurser och se för Dig själv: Där är ingen Spanskaskola i Centralamerika som erbjuder Dig bättre service för så låga priser.

Om Du menar allvar med att studera Spanska...

... och vill ha en oförglömlig semester så är där inget bättre val än att komma till Costa Rica och studera Spanska i Logos!

Studenter från hela världen har sagt oss att dom aldrig har varit till en skola där de känt sig mer välkomna och känt sig som hemma ( om Du önskar bevis så kan Du läsa några av de kommentarer vi har fått ;).

I Logos så ser vi till att Du får personlig uppmärksamhet och finner nöje i 100% fördjupning av Costa Ricansk livsstil. Det är därför vi har begränsade lediga platser. Så ta tillfället i akt i att studera i en av Centralamerikas bästa Spanskaskolor och registrera Dig för Din kurs nu!

Var god och fyll i vårat formulär för inskrivning av kursen!

Centro de Idiomas LOGOS
P.O.Box 3688-1000 San José, Costa Rica. Phone/Fax: (506) 2258-7021
http://www.spanishlogos.com - kleandro@spanishlogos.com
Copyright 2006 © Centro Logos Webmaster