Logo
Om Oss
Program och Priser
Tidsschema och Metodik
Boende
Andra tjänster
English Home page Läge Kontatk Vanlioga Frágor Index

Der bästa sättet att lära sig Spanska i Costa Rica är med Logos

Detta finner du i Centro Logos!

Registrera nu

Kommentarer
Photo Gallery

Hola!
Kunskapen om ett extra språk öppnar dörrar till nya kulturer, nya vänner, nya arbetsmöjligheter, och ett nytt och mer vidsynt sätt att se på världen och livet!

Centro de Idiomas LOGOS är en skola med en kristen livssyn (där samtliga lärare har en personlig tro) som specialiserar sig på att lära ut det Spanska språket. Vårat mål är inte att endast lära ut språket på ett effektivt sätt men att studierna ska vara roliga också. Våra lektioner är kreativa och dynamiska – med varierande aktiviteter och resurser och är anpassade efter var och ens behov.

Våra språkkurser har fokus på samtal även fast det inte åtsidosätter en noggrann genomgång av grammatiken, vilken är utlärd på ett mycket praktiskt sätt.

Av erfarenhet har vi funnit att elever letar efter några huvudkaraktärer i en skola som lär ut språk:

1) Lärare med mycket kunskap och erfarenhet.
2) Kvalitetskurser.
3) Suverän plats som erbjuder dig en bra omgivning för att studera, kulturella aktiviteter och kyrkobesök med tolk, mycket fritidsaktiviteter, livsstil…
Och San José, Costa Rica ÄR platsen för allt detta!
4) Pålitlighet och trovärdighet.
5) Och det viktigaste av allt…att ha KUL!

Detta finner Du i Centro Logos?

Till alla i Logos, tack så mycket för de underbara veckorna jag hade hos er. Det var mycket roligt. I framtiden kommer jag att minnas dessa dagar med glädje, speciellt kafferasterna. Också kommer jag att minnas den sista dagen och allt roligt vi alla hade då. Alla är så vänliga och smarta och jag kommer aldrig att glömma mina minnen från Logos. Tack så mycket.

Nathanael från Minneapolis, USA

Under dessa 8 veckor lärde jag mig mera än jag trott. Att resa till Costa Rica och vara i Logos har varit en stor upplevelse.

Markus från Island

Tack till er alla för 20 intensiva men fantastiska timmar lärandes den grundläggande Spanskan. Den korta kursen har varit en fantastisk startpunkt för att lära sig mer Spanska. Tack så mycket till er alla.

Ole-Magnus, Christian och Kristoffer från Norge

Läs mer kommentarer...

Mer information om Logos:

I LOGOS, så erbjuder vi individuella lektioner (för personer som vill lära sig i sin egen takt) och gruppkurser för nybörjare, personer med någon erfarenhet av språket och avancerade
elever.

För att ge dig personlig uppmärksamhet, så har klasserna ett maximum av 5 elever, men genomsnittet är vanligtvis 2 eller 3 elever per klass. Våra kurser tillåter eleverna att efter eget önskemål studera så länge de själva önskar med minimum en vecka. Lektionerna startar varje Måndag.

Du kommer troligtvis att gå igenom en tät djungel av frågor under Ditt vägval av att välja den rätta Spanska kursen som tillgodoser dina behov. Jag har goda nyheter att meddela! Denna sida vill ge Dig en översikt om: ingående information om kurserna, hur du hittar i San Jose,garanti-pengarna tillbaka om Du ej är nöjd, grupplektioner och hur du väljer rätt kurs, tidsram, intyg, boende och även information om sightseeing i Costa Rica.

Du har just funnit det Spanska språkinstitutet med hög kvalite som Du har letat efter.

Sightseeing i Costa rica är enkelt med Logos!

Vi kommer att hjälpa dig med all den information du behöver för att resa i landet och andra Centralamerikanska länder. I början av kursen så kommer du att få en folder med information,broschyrer och kartor över Costa Rica och dess städer. Om du behöver göra en reservation eller finna information om sightseeing med mera s� kommer vi att med glädje hjälpa Dig med allt! Genom oss s� kommer Du att f� de bästa priserna. . Broschyrer och annan information är gratis.

Volontärarbete

Om du vill arbeta som volontär så kan vi hjälpa Dig att finna en bra plats med hänsyn till Dina intressen och gåvor. Som tex: dagis, skolor, barnhem, nationalparker,kyrkor och organisationer som Frälsningsarmén, Christ For The City, Habitat For Humanity är några av många organisationer där Du kan finna volontärarbete. Du kan arbeta som volontär under tiden du studerar (halvtid) eller i slutet av kursen.

Vi har många olika program :

Vanlig kurs: Denna kurs är öppen för alla, från nybörjare som aldrig talat Spanska förut, till erfarna elever som vill förbättra sin Spanska. Denna kurs inkluderar alla ämnen som du behöver för att lära dig tala språket. Du lär Dig vardagsgrammatik och vokabulär på ett praktiskt sätt. Mer information.

Tidsbegränsade kurser: Om du inte har möjlighet att ta den vanliga kursen pga tidsbrist så erbjuder vi dig två veckor av intensivkurser där du kommer att lära dig det viktigaste för att kunna kommunicera i det dagliga livet som tex restaurangbesök, gå i affärer, fråga efter adresser (som tex posten, banken osv), artighetsfraser, umgås med vänner osv. Mer information.

Affärsspanska: Denna kurs är för elever som redan kan tala Spanska och behöver lära sig specifik vokabulär som är nödvändigt i ekonomi, affärsmarknad, komersiella brev etc. Mer information.

Teologiska kurser eller “Spanska med Bibeln”: Spanska med Bibeln är en kurs där du lär dig Spanska med hjälp av Bibeln. I denna kurs kan du vara nybörjare eller erfaren student. Om du älskar Den Heliga Skrift så kommer du verkligen att gilla att lära dig Spanska genom att använda Böckernas Bok!

Den Teologiska kursen är för studenter som har någon erfarenhet av det Spanska språket och vill lära sig specifik vokabulär som användes i Teologin. Denna kurs rekommenderas för Teologer, Pastorer, Evangelister, Missionärer,Bibellärare men också för den enskilde Bibelläsaren. Mer information.

Spanska för barn: Om du planerar att komma till Costa Rica och du har barn, så har vi ett bra erbjudande i kurser för barn. Vi har stor variation av material för barn där de ej endast lär sig Spanska men också har roligt. Mer information.

Spanska för pensionärer: Denna kurs är för dig som är pensionär, där Du givetvis lär Dig det Spanska språket men också tillsammans med andra i din ålder kommer att ha en trevlig och rolig tid i ett underbart tropiskt klimat. Kursen är kombinerad med museibesök,teater, vackra parker, marknader, handarbete, matlagning, sällskapsspel och mycket mera. Våra kurser är aldrig tråkiga och långrandiga utan lättsamma och roliga samtidigt som du kommer att lära dig en hel del. Vi anser att det bästa sättet att lära sig någon nytt är att ha kul och att det aldrig blir tråkigt och slitsamt. Mer information.

Individuella kurser per timme: Om Du av någon anledning inte har tid att ta Intensivkurser, så kan Du bestämma själv antal timmar och tidpunkter när Du vill studera. Mer information.

Centro de Idiomas LOGOS
P.O.Box 3688-1000 San José, Costa Rica. Phone/Fax: (506) 2258-7021
http://www.spanishlogos.com - kleandro@spanishlogos.com
Copyright 2007 © Centro Logos Webmaster